Werkplaats


U kunt bij ons terecht voor:

Foto's werkplaats 005

APK Keuring & Al uw Onderhoud:

Wij zijn een Officieel APK Keuringsstation en beschikken over vakkundig en bekwaam personeel. Pieter Woudstra en Menno Woudstra zijn beide APK-keurmeester. We kunnen zowel keuringen als ook reparaties verzorgen voor eigenlijk alle merken. Als u uw auto bij ons brengt voor een reparatie of keuring krijgt u van ons vervangend vervoer. De voorwaarden voor dit gebruik zijn gelijk als de voorwaarden voor onze verhuurbussen.
Wij werken met hoogwaardige apparatuur en beschikken over een zeer uitgebreide diagnosecomputer, waardoor wij in ons bedrijf de meest voorkomende elektronische storingen kunnen verhelpen.
Ruiten vervangen duur? Wij kunnen het en hebben de apparatuur. Vraag naar de prijzen.

auto-spuiten

Schadeherstel en Spuiterij:

Wij beschikken over hoogwaardig schadeherstelapparatuur en een professionele spuiterij. Dus ook voor uw complete schadeafhandeling kunt u bij ons terecht.
Foto's werkplaats 009

Bandenservice:

Ook voor nieuwe Winter- of Zomerbanden kunt u bij ons terecht. We leveren alle soorten, maten en merken en ook velgen. We hebben de beschikking over apparatuur waarmee we banden tot 20 inch kunnen vervangen en uitbalanceren.
Uitlijnen van uw wielen is nu ook bij ons mogelijk. (Zie foto)

(Opslag van uw banden is bij ons gratis)Diagnose & Aircocheck:

Onze werkplaats beschikt over een zeer uitgebreide diagnoseapparatuur zodat wij voor bijna alle merken storingen kunnen uitlezen. Ook hebben we een Vol-Automatische Aircomachine om uw airco te controleren op lekkage en bij te vullen, zodat uw aircosysteem altijd naar behoren functioneert. Wij hanteren een basistarief en daarboven een prijs voor de hoeveel koudemiddel (per 100 gram) die bijgevuld wordt. Hierdoor komt de prijs uit tussen de 90,-- en 120,-- (max)
 
Vanaf nu beschikken wij over een automaatbak-spoelmachine om automaatbakken volledig en draaiend te voorzien van nieuwe transmissieolie. Prijs wordt bepaald per auto en de hoeveelheid olie die in de automaatbak bijgevuld moet worden. Wij adviseren u om dit preventief uit te voeren om slijtage en andere problemen in de automaatbak voorkomen kunnen worden. Informeer onze werkplaats naar de onderhoudsintervallen van uw automaat.

automaat spoel


Onze actuele tarieven zijn:

Arbeidsuurloon:    54,45
APK  diesel/benzine    50,00
(Winter)wielen wissel (incl. opslag)    29,94
4-wiel uitlijning    60,00
aircodiagnose en vullen (KOUDEMIDDEL FORS DUURDER GEWORDEN)    115,00
Kleine Beurt (vanaf):    75,00
Grote Beurt (vanaf): 320,00  (incl.  apk)
  Alle prijzen zijn incl. BTW
Wat vindt u van onze nieuwe site? Geef uw mening.
Homepage
Verhuurpagina
Verkooppagina
Inhoud
Heeft u nog tips? Of op- en aanmerkingen:
2018-01-12-PHOTO-00000184

Wij beschikken over een eigen vrachtwagen (3 lader). Bedrijfs- en personenauto's worden door ons aangekocht in Nederland en omliggende landen.
Uit omliggende landen kopen wij alleen dealerauto's waarvan de onderhoudshistorie van bekend is en kmstand gegarandeerd wordt.
U kunt ook via ons uw specifieke autowens doorgeven wij gaan dan voor u op zoek.  Financiering en een onderhoudsverzekering behoort tot de mogelijkheden. Inruil van uw auto is dan mogelijk.