Over Ons

Garagepand anno 2004

Garagepand anno 2004


Het gehele jaar is Woudstra auto's geopend.
Ons familiebedrijf bestaat uit 3 monteurs, 1e monteurs die ook APK keurmeester zijn, Pieter en Menno.
Daarnaast verzorgt Jouke de verkoop en de verhuur.

Pieter en Menno Woudstra staan voor verhuur, verkoop reparatie en Apk, voor u klaar.

Woudstra Auto’s is een echt familiebedrijf. Het is in 1995 opgestart door Jouke Woudstra. Na een aantal jaren aan huis auto’s te verkopen werd het tijd om een Bedrijfspand te betrekken.
Zodoende hebben we in 2004 het pand van Garage v/d Weide de toenmalig Peugeotdealer overgenomen. Inmiddels is het pand voorzien van een nieuwe ontvangst-receptieruimte, boekhoudkantoor en kantine. De werkplaats is voorzien van 3 bruggen. De Apk's kunnen in eigen garage worden uitgevoerd. Een nieuwe verfmengruimte is gebouwd en de spuitcabine is weer in staat van nieuw.
Voor schadeherstel is in het voorjaar van 2013  en nieuwe ruimte gebouwd.

Onze verhuurvloot aan personenbussen is nu 10 voertuigen, waaronder 4 rolstoelbussen. Meerdere zorginstellingen maken gebruik van onze verhuurmogelijkheden.
Verhuur van rolstoelbussen voor langere tijd voor een all-inn prijs en prima service is een specialisme van ons geworden.

NIEUW: Als 1e  (kleine ) onderneming kunnen wij u een deelautosysteem leveren voor rolstoelbussen en auto's. Dit betekent dat de rolstoelauto's of bussen op locatie staan en dat de sleutels in een speciale houder in de auto aanwezig is. Het afsluiten van de rolstoelauto of bus gebeurd door middel van een pas in de vorm van een bankpas. Men kan online de bus/auto reserveren en met de pas de auto openen. Tijdens de rit gebruikt men de in de auto aanwezige kontaktsleutel. De daadwerkelijk gebruikte tijd en de afstand (km's) wordt dan bij die gebruiker in rekening gebracht. De factuur ontvangt men per email.
5 van onze auto's rijden met dit deelautosysteem sinds december 2014.

Voor een demonstratie van dit systeem bij uw bedrijf of instelling komen wij kosteloos. Vraag naar Jouke of Pieter Woudstra.
Bestrating van het terrein

Bestrating van het terrein

Het aangebouwde kantoor

Het aangebouwde kantoorFoto fam. Woudstra

Foto fam. Woudstra

Een ieder van de familie Woudstra draagt zijn steentje bij aan het bedrijf.
Pieter Woudstra in dienst als 1e Monteur en Apk-keurmeester en sinds 2009 is hij samen met Jouke Woudstra eigenaar van Woudstra Auto’s vof.
Door uitbreiding van de werkzaamheden is sinds 2013 Menno Woudstra in dienst van de vof gekomen als 1e monteur en Apk-keurmeester.